Great Black

Alla inlägg den 23 februari 2012

Av Maja Fredriksson - 23 februari 2012 19:14

Två tävlingar i rad har Link gjort helt fel på vittringen. Ut i full fart och ta första bästa pinne. Detta moment har alltid fungerat så jäkla bra, på träning, i klass 3 och i eliten. Vad har hänt? eller snarare hur ska vi lösa det?


I måndags hade vi vilodag som vanlig för att i tisdags träffa Malin och Matilda i ridhuset för träning. På schemat hade vi såklart vittringen som fokusmoment. Började med att köra bara vittringen. Gick toppen. Sedan in i en kedja, nu gick det sämre. Tredje kedjan gjorde han precis som på tävlingen. Sammanfattningsvis får han för stor förväntan och fel attityd när momentet ligger i en kedja.


Igår blev det ett kort träningspass med Pia i mörkt, slaskigt, regnväder. Korta kedjor med 1-2 lugna moment innan vittring. Katastrof! Hem bröt ihop, pratade med Malin och på't idag igen.


Idag träning med Pia i strålande sol på konstgräsplanen! Upplägget idag blev fria följ följt av vittring. Mitt mål med dagen var att få in rätt sinnesstämning på Link och absolut inte skicka honom på pinnarna innan han hade det. Fick jobba rejält mycket för att få ner honom! Han gjorde inget fel idag och sista repetitionen såg riktigt fin ut. Känns dock som lång väg kvar att få in 6 moment innan och framförallt apporteringar! Men detta ska vi absolut bygga upp igen!


Vasco och Link
Har vi samma smak Pia och jag? Jacka, väska och sockervind!


Link har fått ett nytt fint hundtäcke, den här gången blev det ett orange!


Link har växt ur sitt gamla turkosa täcke.


Presentation


Maja Fredriksson
Achilles - Link - Jamie - Rei

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards