Great Black

Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Maja Fredriksson - 10 januari 2011 17:53

Idag kom Sofie/Milo och Linda/Modja på besök. Jag och Pia var redan på plats och rekade hagen. Tyvärr hade stora hagen blivigt isig efter helgens töväder men den lilla 10x20 funkade kanon. Alla hundar fick även ett pass inomhus i ladan.


Link tror att han kan allt själv och vet ABSOLUT åt vilket håll hämten ska vara åt. Vasco skötte sig kanon. Han går riktigt bra med mej så idag fick Pia nöta på hur hon ska få till det och i slutet såg det jättefint ut! Milo var lite väl speedad i början, sedan gick det riktigt bra och i slutet var han för trött. Viktigt att veta när man ska sluta. Modja gick jättefint. Diskuterat lite på stoppen, vi får se vad Linda bestämmer sig för.


Milo - 11 månader


     


          


Hittade lite bilder från när Lisa var på besök. Bland annat några från hagen när Trolla och Lystra var på besök och när vi var och simmade.


    


    


Jag har försökt att träna lkl 3 nu under vintern, men jag har svårt att fokusera när jag inte har något bestämt mål. Funderar på att helt enkelt välja ut en tävling och träna mot den trots att vi har lång väg kvar.

Frittfölj, måste träna myket mer uthållighet samt förflyttningar och vändningar på stället. Höger börjar gå bra, vänter sådär, bakåt är sämst. Sen måste vi få in snabbare helt om.

Sättandet går måste jag ha hjälp med så någon kan klicka in. Han vill gärna ställa sig.

Inkallningen går just nu megadåligt! Han har börjat prova att ställa sig själv, utan kommando vilket leder till sämre och sämre fart in. HOPPAS att det är en tröskel man bara måste ta sig över!

Rutan ser riktigt fin ut! Har däremot inte tränat inkallande efter rutan än.

Hopp-apporten är jättefin och metallen älskar han, vi har inte tränat den som ett moment än utan han har den här hemma men jag har blivit tvungen att gömma den för annars springer han runt med den hela dagarna!

Vittringen går kanon hemma, dax att börja träna det på andra platser.

Fjärren har vi en bit kvar på. Ligg-stå är fint men han har svårare för Stå-ligg. Stå-sitt har vi inte börjat med än. Ska göra det nästa vecka tänkte jag.

Som sagt, en hel del pyssel kvar men nu ska jag nog sätta upp ett mål i alla fall! Har ju hittat en perfekt lydnadsplan bara 2min gångavstånd från mej. Alltid plogad, lagom med störning och belysning dygnet runt. Perfekt!


Presentation


Maja Fredriksson
Achilles - Link - Jamie - Rei

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards