Great Black

Alla inlägg den 6 juni 2010

Av Maja Fredriksson - 6 juni 2010 21:07

Ibland går det bra och ibland går det som i helgen.


Igår åkte jag iväg till Alunda för att tävla lägre spår! Drog nr. 2 vilket kändes bra och var inte ens nervös när jag skulle släppa på Link på spåret. Han gjorde en fin spårstart, stannade upp en gång när jag + domare började gå men fortsatte dirket, vinklade fint och hittade 1:a pinnen. Sedan fortsatte det och efter ca. 15 min var 5 pinnar hittade. Link fortsatte fint och vinklade av från en stig rakt in i skogen, sen kom det ingen pinne och jag trodde vi missat en men Link ville fortsätta och efter ett tag ser jag att vi gott runt och kommit tillbaka till starten. . . tiden var snart ute och tyvärr även våran lägredebut då sista pinnen aldrig hittades. . .


. . . vi åkte istället Solna för att tävla agility. Första starten diskade sig Jerry då han gick ur sista porten i slalomet och in i en tunnel. Link fick också en disk i hoppklassen då jag IGEN har en alldeles för lydig hund som svänger på mina rörelser! (något jag inte är alltför bortskämt med när kör med Achilles) Duktig hund!


Inför sista loppet var det bara att tagga om och fokusera, och visst gick det, vinst och uppflytt till hopp 2 med Jerry! Duktig Dvärgpinscher!


  


Idag var jag med Malin till Sala för att tävla lägra spår. Jag stod som reserv och när en person inte kom fick jag vara med! Sprang till bilen för att hämta mina papper men när jag kommer tillbaka (efter 1 min.) får jag meddelandet att ett av spåren strulat och att det inte finns något utlagt till mej, attans, så var den chansen borta!


Malin och Vegas lyckades i alla fall till slut ta hem en 6:e plats med uppflytt som resultat! Grattis!! Får glida på och glädjas med kullbrorsans resultat denna helg!

Presentation


Maja Fredriksson
Achilles - Link - Jamie - Rei

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards